fbpx

Om oss

Elegant Spa & Wellness i Motala AB erbjuder moderna elscootrar till Sverige under produktnamnet Elegant Elscooter!

Vi väljer noga ut våra produkter med tanke på kvalitet, funktionalitet och prisvärdhet. Vi kontrollerar själva kvalitén på plats i Kina och vi har ett långt och mycket bra samarbete med våra leverantörer. Elegant Spa & Wellness i Motala AB direktimporterar utan mellanhänder och ansvarar för hela transportkedjan. Vi var ett av de första företagen som började med import av elscootrar och vi har 14 års erfarenhet.

Våra återförsäljare har stor erfarenhet och är också de som utför service på våra scootrar, till skillnad mot andra importörer, som ofta hänvisar till ovetande cykelreparatörer och bilverkstäder för service. De flesta reservdelarna finns på lager i Motala. Vid behov utför vi också ambulerande service. Vid längre sträckor tillkommer eventuellt en framkörningskostnad.

Till alla våra elscootrar medföljer en smart laddare utan kostnad. Den är lätt att sköta och bör alltid sitta i när scootern inte används. (Se mer om batterigarantin under Försäljningsvillkor).

Läs vår blogg

Har du några frågor?

Image

Om Elegant elscooter

Elegant Elscooter AB erbjuder nya generationens elscootrar till Sverige under produktnamnet Elegant Elscooter. Läs mer..

Meny

Kontakt

Elegant-elscooter
Verkstadsvägen 79, 591 46 Motala
info@elegant-elscooter.se
076-1070004