fbpx

Om oss

Image
Elegant-elscooter.se erbjuder moderna elscootrar till hela Sverige!

Vi är ett litet företag med stora ambitioner, vi tittar ständigt på nya sätt att utveckla verksamhet och personal för att leverera den bästa lösningen till dig som kund.

Vi väljer noga ut våra produkter med tanke på kvalitet, funktionalitet och prisvärdhet. Vi kontrollerar själva kvalitén på plats i Kina och vi har ett långt och mycket bra samarbete med våra leverantörer.

Elegant Spa & Wellness i Motala AB direktimporterar utan mellanhänder och ansvarar för hela transportkedjan.

Vi var ett av de första företagen som började med import av elscootrar och har idag över 15 års erfarenhet. De flesta reservdelarna till vårt modellprogram finns på lager i Motala.

Våra återförsäljare har stor erfarenhet av scootrarna och kan hjälpa till i urvalet samt instruera i hur de fungerar, de flesta utför även service på dem. Utöver vårt återförsäljarnät har vi även serviceverkstäder, vart de finns kan ni se här.

Hemleverans av scooter sker antingen via fraktbolag eller via de återförsäljare där dessa finns representerade, ev. fraktkostnad tillkommer på scooterns pris.

Har du några frågor?

Image

Om Elegant elscooter

Elegant Elscooter AB erbjuder nya generationens elscootrar till Sverige under produktnamnet Elegant Elscooter. Läs mer..

Meny

Kontakt

Elegant-elscooter
Vintergatan 6, 591 37 Motala
info@elegant-elscooter.se
014-14 14 00